Friday, 11 March 2011

2nd March.

ok.salam
kali ini aku nk ckp pasal.
satu benda penting,tapi disebut dalam due perkataan je,
HARI JADI
ade sape-sape kt sini boleh tolong aku definisikn ape mksud hari jadi?
ok,generally,ramai yg tahu,birthday tu mksudnye,
tarikh bile kite lahir kt bumi ni kn,
maybe ade yg anggap hari utk kite raikan,
and maybe ade yg anggap hari meningktnye umur dan usia kite,
ok,
aku just nk share aku punye opinion psl hari jadi,
sory kalau tak berape nk best atau tak berape nak kene dgn opinion korang,
aku respect giler kt gadis ni,

sbb pe,
sbb die ckp kt aku,
yg hari jadi ni adalah hari die,
mean that,hari jadi ini adalh hari paling special utk org tu,
contohnye,kalau hari ni hari jadi korang,
mst korang nak hari jadi korang jd hari yang terbaik dlm tahun tu,
bg aku,betul gak ape yg gadis ni ckp,
sbb,
dlm setiap tahun tu,
hari tu jelah yang hari orang semue nak celebrate or raikan kite,
sbb bkn setiap hari org akn peduli kt kite,
almost dlm tahun tu,hari tu je org akn layan kite baik,
so,tak slhkn kalau kite layan bufday boy/girl tu dgn baik,at least pade hari tu je,
tp setakat kene siram dgn air longkang takkan la nk amik ati kot,(betul tak bdk2 aspura?haha).
ok.sbb maybe la,
lau kite celebrate birthday seseorang tu dgn best,
nnt mne tau birthday kite lg gempak,
kn?

so,utk korang,harap dpt take seriously about birthday,
nak lagi,birthday mak n ayh kite kn,
at least utk hari tu bg lah mak-mak kite rehat dari asyik pnt buat keje,
ok tu je stkt ni,

oppss,,sebelum terlupe,
"HAPPY BIRTHDAY FOR NADIAH ABD RAHIM"!!

ok,salam,


di catat oleh: TUNG SQUARED.


No comments:

Post a Comment

nak PUJI boleh,nak MAKI pun boleh.