Thursday, 17 March 2011

.HARAM al rasyid.

haha,ok,entry kali ni aku nk cite pasal,
"harun al rasyid"
haha,iaitu pasal member-member kelas aku,
tp sebelum tu,
credit for mrs.mystery coz da buat entry pasal kelas,
aku tiru die la ni.
ok ok.
aku memperkenalkan.
GENG HEBAT!
ini dia,geng hebat-hebat,
cume yg takde kt sini,
NASIR
UMMI.
mase tu aku pun kurang ingat diorang g mne.
tp takpelah.
what i'm going to tell is,
each of us need each other,
kalau la sorang takde dlm kelas tu mst kurang la seronok nye,
for example,
APENG!
kalau apeng takde,takde sapelah kitorang nak bahan,
betul tak?
hahaha.ok gurau gurau.
sory peng!no need with the extra fingers k?
another example,
AMIR ASYRAF!
eventhough,he seems like ade takde je kn dlm kelas tu,
duduk pon sorang je,
tapi kalau die takde,budak laki mane lagi yang rajin buat kerje-kerje amal kt kelas tu.
betul tak?
so,kalau sorang takde dalam kelas tu,
aku rase harun al rasyid takkan jadi mcm skrg ni.
macam bdk bdk laki,
memang la kitorang selalu bahan membahan tp
tak makne kitorang benci,kan kan?
ok,bawah ni ranking name-name mengikut kekerapan dibahan,
1.of coz MASAS!(hebat 1,haha)
2.APENG! rasenye
3.CAPI! kot
4.si JAMAL!
5.NASIR! la.
6.eh SYAHAMER! lupe pulak.
7.ok.JAMEEL SOFE!
8.bole la.SIPON PAUZI!
9.ha.ADIB!
10.PAIPANG! kn.
11.JOHN YASER!.name barat sikit
12.abg single kite.AHAP!
13.MIZI! kn.
14.agak agak sape?haha.
15.LUQMAN POI!
16.ha!baru la AMIR.
ok done.yang ni ikut ranking aku la,
yg perempuan ssh sikit nk rank kn,sbb sume same je,
aku rase la,
1.AYAM!
2.ANDI!
3.AMELA!
4.TOLIN!
5.NAD!AH
6.UMMI !
7.HANIS!
haha,cukup,
tp sbnrye yg main point aku nak ckp actually,
unity yang ade dalam kelas tu buat kn kitorang rase,
susah nak benci-membenci,umpat-mengumpat,cakap belakang .
aku rase takde la.yang lelaki aku sure takde.
stambah lg bykla kje utk batch ni,
kitorang yang buat an.
hias-hias sikit,budak HR.
bab-bab kreativiti je,budak HR.
mm.ok la,aku appreciate la korang ckp kitorang ni kreatif and korang bagi kje kje yang bole la kire dalam minat kitorang,
tapi takkan korang nk 23 orang punye tenage korang nak kerah siapkn satu dewan besar tu(cite dulu ni,hari guru).
at least bg la dlm 5-6 orang nk tolong kitorang,
penat doh.
ok tu je la.sory lau ade yang tak suke kt post aku.
kpde 5 HURA HARA.
steady la korang.
k salam.

No comments:

Post a Comment

nak PUJI boleh,nak MAKI pun boleh.